... physical pain, I would say!! And 'that the defects when given must be maintained. Let me explain: when I go to dinner I always by my sweet, now ..... and this habit is a habit that has adapted better is my brother .... so much so that as soon as I saw the first thing I said is not "hello" but "did you bring the cake?". Viziatissimo ...... and luscious!! So I had to present again on Sunday with the sweet in spite of the diet you're on a diet ........." mica us, "said ...... is flawless, right?
Joke .... then finally I do it with great pleasure!
La ricetta l'ho scelta golosa, che più golosa non si può...tanto per farmi ulteriormente male.....ma la cosa più importante è stato vedere come se la sono letteralmente divorata (io ne ho assaggiato un pezzettino grande in centimetro ed era FAVOLOSA....da rifare assolutamente appena me ne potrò gustare la fetta che merito)
TORTA EBREA DI FIORELLA
che io ho preso da Pinella .
Vi riporto la ricetta di come l'ha realizzata lei con accanto le mie piccole modifiche.
Ingredienti:
200 g di cioccolato fondente al 60% (il mio era al 50%)
150 g di burro
3 uova medie
5 cucchiai di zucchero (io ne ho usati 4 cucchiai scarsi)
1 tazzina di caffé ristretto
1 tazzina di caffé ristretto
2 cucchiaini di caffè liofilizzato
1 cucchiaio di fecola di patate (io ho usato stessa quanità di frumina)
1 cucchiaio di fecola di patate (io ho usato stessa quanità di frumina)
cacao amaro e burro per la teglia
Sciogliere even the butter gently in the microwave and set aside. Let the chocolate melt. Prepare coffee and dissolve the instant coffee. Whip the egg yolks to surf swells with 3 tablespoons of sugar. Whisk the egg whites pouring, when you begin to form more bubbles of the foam 2 tablespoons sugar (1 tablespoon for me) that will make the meringue more stable. Pour the chocolate into yolks mounted, add slowly the melted butter and mix carefully. Finish with a tablespoon of starch (for me frumina) and coffee. Pour the cream over egg whites, stirring from top to bottom.
Switch the oven to 180 ° C.
Grease a baking dish 20 cm (I used a 22-cm) . Sprinkle the cocoa powder and pour the cream. Bake for about 30 minutes.
Note (Pinellas): The pie will not grow without being much flour and without yeast. I preferred to get a sort of tarte but if you want you can 'use a mold of 16 cm. to reach a greater thickness.
I ho accompagnato con una spruzzatina di panna montata. Mi perdonerete se questa volta ho utilizzato la panna pronta in bomboletta, ma sabato sera alle 7 e mezzo mi sono accorta di non aver comprato la panna fresca e l'unico negozio di alimentari vicino casa (non facevo in tempo ad andare aul super - ero di fretta) ne era sprovvisto. Quindi ho ripiegato su quella in bomboletta......ma direi che la prossima volta è meglio senza.......
Vi ricordo il mio contest
SCADE IL 28/02/2011.
Alla prossima!
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