
Era uno di quei giorni che già ti svegli male e peggio non può andare...
nero, nero , nero senza sorta di spiraglio e trasparenza,
fuori il mondo corre e scorre
e tu chiusa nella tua apatia.
Guardo svogliatamente il portatile poggiato lì sul tavolo
e penso, anzi gli dico
" no, per oggi non mi va di accostarmi neanche a te";
però poi non ce la faccio,
l'abbattimento e l'arresa non mi appartengono
così, come ormai è solito cominciare la giornata,
vado a sbirciare nella mia posta elettronica,
chissà che qualcuno...
Apro e trovo posta da parte di qualcuno che non conosco,
è un bel nome, orecchiabile e che mi incuriosisce;
apro, leggo e l'incredulità comincia a insinuarsi in ogni parte della mia mente,
del mio corpo e non ultimo come importanza, nel mio cuore...
l'emozione prende possesso di me, la temperatura aumenta e così i battiti cardiaci...
quante volte ho immaginato di vivere qualcosa di simile
rileggo nuovamente e una volta ancora
ed è proprio di me e del mio blog che stanno parlando,
che si stanno complimentando
and to me that they are proposing
to participate in the Casting
for the new production of
MASTER CHEF
Italian version.
I chef ?????
I can not believe!
Well yes, that's right ... it is written that I
numbers and I could, I could do it
team (they say)
Of them recently I contact the staff concerned eeeeeeeeeeeeeeee ...
the rest later, because they still await further communications
Meanwhile, in case someone
you had to live my own dream
can easily contact me at my email address
where I'll be happy to provide any detail eeeeeeeeeeeeeee
may the best win!
So back to that dark day as much as oil,
here is that now the black started to fade and become white and light as a cloud;
it would come out something delicious that I was living the dream, and that's how I
created this cake in memory of this unforgettable
beginning of an extraordinary adventure.
"TART MASTER CHEF"
or better
pastry shell of the two black nutella
For the pastry shell with chocolate
(you will get 500 g of dough) 2 egg
230 g flour 100 g icing sugar
20 g of cocoa (surprise I found myself using the same weight of melted chocolate)
150 g of butter 1 vanilla bean. Pour the flour in the planetary
; mix icing sugar with the butter cut into small pieces, add a pinch of salt, egg yolks and vanilla seeds.
Mix all ingredients quickly,
formed a ball wrap in cling film
and let rest in refrigerator for at least half an hour.
Since that time, roll out the pastry
and put it in a mold for baking cakes in white
(ie within the shell by placing a sheet of parchment paper covered with beans)
Put in oven at 170 ° for about 25 minutes, the oven, let cool
and use the shell upside down on the contrary
defined with a sprinkling of chocolate curls at the center eeeeeeeeeeeeeeeeee
enjoy this intense, flavorful and unique moment.
enjoy this intense, flavorful and unique moment.
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